Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Τα καλύτερα 10 παιχνίδια PS3



Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα πέντε χρόνια απίστευτης οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει το σύστημα αυτό, σας ζητήσαμε να μας πείτε ποια είναι τα παιχνίδια του PlayStation 3 που αγαπήσατε περισσότερο από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το σύστημα στην Ευρώπη, 23 Μαρτίου 2007, μέχρι σήμερα.
Uncharted 2: Among Thieves
Ήταν αναμενόμενο ότι η επική αυτή περιπέτεια της Naughty Dog θα αποτελούσε έναν από τους δημοφιλέστερους τίτλους για το PlayStation 3. Το Uncharted 2: Among Thieves ανέβασε κατά πολύ τον πήχη της κινηματογραφικής εμπειρίας αλλά και του τρόπου παιχνιδιού.
"Είναι δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους τίτλους, αλλά θα επιλέξω το θεαματικό Uncharted 2: Among Thieves."
Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake™
Στον τρίτο τίτλο της σειράς Uncharted, το Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake™, ο Nathan Drake ξεκινά μια ακόμη απίστευτη περιπέτεια, αυτήν τη φορά στη Μέση Ανατολή. Ετοιμαστείτε για μια εκπληκτική περιπέτεια άνευ προηγουμένου.
 "Το Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake™ ανεβάζει ψηλά τον πήχη σε κάθε επίπεδο, με τις εντυπωσιακές φωνές, τα γραφικά, την ψηφιοποίηση των κινήσεων,την ιστορία του, τον τρόπο παιχνιδιού, τη μουσική, την ανάπτυξη των χαρακτήρων του και πολλά ακόμη στοιχεία που συνδυάστηκαν άψογα για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αριστούργημα."
God of War III
Η εμφάνιση του Kratos στην έντονη περιπέτεια God of War III ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Επικές μάχες με αρχηγούς, πολύπλοκοι γρίφοι και μια αξέχαστη αναζήτηση ως την κορυφή του Ολύμπου εξασφάλισαν στον τίτλο μια θέση στην κορυφαία δεκάδα.
 "Μακράν τα καλύτερα γραφικά, τρόπος παιχνιδιού, ιστορία, χαρακτήρες, ρυθμός, σκηνικά, μάχες με αρχηγούς, καλλιτεχνικό στυλ και μουσική για το PS3."
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Ένας από τους πιο παλιούς τίτλους της κορυφαίας δεκάδας, το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots άντεξε πραγματικά τη δοκιμασία του χρόνου, καθώς παραμένει σήμερα το ίδιο δημοφιλές όσο και το 2008.
"Το Όσκαρ μου πηγαίνει στο Metal Gear Solid 4, ένα πλούσιο και συμπαγές παιχνίδι, με ιδιαίτερο πνεύμα και επικές διαστάσεις." 
Heavy Rain
Σας ρίχνει σε μια καθηλωτική ιστορία, η οποία διαμορφώνεται από τις αποφάσεις σας. Συναρπαστικό και ιδιαίτερα συναισθηματικό έπος, γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, το Heavy Rain αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που πραγματικά σας κάνει να σκέφτεστε καλά κάθε σας κίνηση.
"Όταν ξεκινά το Heavy Rain, καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται για ένα απλό, συμβατικό παιχνίδι. Καθόμουν συνεχώς σε αναμμένα κάρβουνα, συμπάσχοντας τρομερά με τους χαρακτήρες." (d1capo)
Call of Duty: Modern Warfare 3

Μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, το Call of Duty: Modern Warfare 3 κατέφτασε στο PS3 το Νοέμβριο του 2011 και αποδείχθηκε ένας από τους δημοφιλέστερους τίτλους σκόπευσης πρώτου προσώπου όλων των εποχών.
"Αν και κυκλοφόρησε πρόσφατα, βγαίνουν συνεχώς νέοι χάρτες και αποστολές και το παιχνίδι απλώς τα σπάει."
Gran Turismo 5
Εντυπωσιακό, απίστευτο, υποσχόμενο μια τρομακτικά ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης στην άνεση του καθιστικού σας, το Gran Turismo 5 έγινε "κλασικό" από τη στιγμή που εμφανίστηκε στα ράφια των καταστημάτων το 2010.
"Αγόρασα το PS3 μόνο και μόνο επειδή ήθελα να παίξω το GT5." 
Grand Theft Auto IV
Το Grand Theft Auto IV σας προσκαλεί σε μια εμπειρία ανοιχτού κόσμου, όπου εξερευνάτε τους δύσκολους δρόμους της Liberty City σε μια ζόρικη περιπέτεια.
"Μετέφερε τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και δημιούργησε κάτι που κανένας άλλος τίτλος GTA δεν είχε πετύχει στο παρελθόν: ένα χαρακτήρα που οι παίκτες μπορούσαν να κατανοήσουν και να συνδεθούν μαζί του."
Uncharted: Drake's Fortune
Αυτή η γρήγορη συναρπαστική περιπέτεια ήταν η πρώτη γνωριμία των φαν του PlayStation με το Nathan Drake, ένα χαρακτήρα που στη συνέχεια θα αναδεικνυόταν σε έναν από τους δημοφιλέστερους στην ιστορία του PS3.
"Για μένα, το Uncharted: Drake's Fortune. Όχι μόνο ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είχε και μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις." 
Assassin's Creed
Μια επική ιστορική σειρά περιπέτειας γεννήθηκε με την κυκλοφορία του Assassin's Creed για το PlayStation 3 το Νοέμβριο του 2007. Παίζετε το ρόλο ενός δολοφόνου της αρχαιότητας, μαζί με το σημερινό του απόγονο, σε έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο αδίστακτες μάχες και εντυπωσιακά σκηνικά.
"Το Assassin's Creed είναι απλώς ΤΟ παιχνίδι."
Δεν συμφωνείτε με αυτήν τη δεκάδα; Επισκεφτείτε τα επίσημα Φόρουμ του PlayStation στη διεύθυνση community.eu.playstation.com και πείτε μας ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα παιχνίδια του PS3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου