Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Φροντίστε να μην χάσετε ορισμένα από τα πιο σημαντικά και συναρπαστικά παιχνίδια για το PlayStation 3, που θα κυκλοφορήσουν το 2012.

Φροντίστε να μην χάσετε ορισμένα από τα πιο σημαντικά και συναρπαστικά παιχνίδια για το PlayStation 3, που θα κυκλοφορήσουν το 2012.
MotorStorm RC
Καταφτάνει ολοταχώς η τελευταία, εκρηκτική προσθήκη στην εμβληματική σειρά MotorStorm, αυτήν τη φορά με τηλεχειριζόμενα αυτοκίνητα. Με δυνατότητα λήψης από το PlayStation Store, το MotorStorm RC παρέχει τη δυνατότητα αναμέτρησης με παίκτη ο οποίος διαθέτει την αντίστοιχη έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation Vita, χαρίζοντας σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία: μπορείτε αυτομάτως να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους χρόνους-ρεκόρ γύρων και τα αυτοκίνητα-φαντάσματα των φίλων σας όπου κι αν βρίσκεστε.
Αν απλώς θέλετε να κατατροπώσετε τους κολλητούς σας, που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο, ο τίτλος παρέχει επίσης τη δυνατότητα παιχνιδιού σε διαχωρισμένη οθόνη. Κάντε, λοιπόν, τους αντιπάλους σας να φάνε τη σκόνη σας σε 16 πίστες.
The Jak and Daxter Trilogy
Για να κερδίσει ένας τίτλος την καρδιά των φανατικών οπαδών των βιντεοπαιχνιδιών, σε όλο τον κόσμο, πάει να πει ότι διαθέτει κάτι ξεχωριστό: αυτό ακριβώς συμβαίνει με το ντουέτο Jak και Dexter. Απολαύστε, ως φόρο τιμής σε αυτό το δημοφιλές δίδυμο, και τις τρεις κλασικές επιτυχίες τους για το PlayStation 2, Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II: Renegade και Jak 3, σε ένα εκπληκτικό Blu-ray Disc ή αποκτήστε ξεχωριστά κάθε τίτλο από το PlayStation Store.
Αν είναι η πρώτη γνωριμία σας με τη σειρά, ετοιμαστείτε για μια εκπληκτική περιπέτεια με καταιγιστική δράση, που την συμπληρώνουν τα γραφικά High Definition και η συμβατότητα με στερεοσκοπικό 3D.
Mass Effect 3
Ελάχιστοι διαστημικοί τίτλοι είναι πιο επικοί από το Mass Effect: πρόκειται να ζήσετε την καταστροφή του πλανήτη Γη, εκτός αν κάνετε κάτι για να την αποτρέψετε. Ακολουθήστε τον Commander Shepard σε ένα παιχνίδι ρόλων γεμάτο δράση, όπου ορίζετε το μέλλον της ζωής στον πλανήτη μας, με πολυάριθμες πιθανές καταλήξεις.
Μην χαλαρώσετε λεπτό: δεν είστε ασφαλείς ούτε στη λειτουργία συνεργασίας για πολλούς παίκτες, καθώς οι αποστολές συνεργασίας τεσσάρων παικτών καθορίζουν επίσης την έκβαση της ιστορίας ενός παίκτη.
Journey
Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια περιπέτεια σε έναν από τους πιο πρωτότυπους τίτλους που έχουν δημιουργηθεί ποτέ; To Journey είναι ένα ταξίδι σε ασύλληπτα τοπία γεμάτα μυστήριο και εκπλήξεις.
Σε αυτόν τον μοναδικό διαδικτυακό τίτλο, που διατίθεται αποκλειστικά στο PlayStation Store, θα γνωρίσετε έναν αρχαίο πολιτισμό καθώς και άλλους μυστηριώδεις ταξιδιώτες.
Street Fighter X TEKKEN
Ετοιμαστείτε για το πιο αναπάντεχο παιχνίδι πάλης. Το Street Fighter X TEKKEN παντρεύει τους κόσμους δύο εκ των καλύτερων τίτλων πάλης, των εταιρειών Capcom και Namco, και θα εκτινάξει την ένταση της προσμονής στα ύψη, καθώς υπόσχεται άκρως θεαματική ομαδική δράση.
Το μόνο που έχετε να αποφασίσετε είναι ποιος ήρωας μπορεί να σας χαρίσει τη νίκη στους αγώνες. Επιλέξτε από μια συλλογή χαρακτήρων όπως ο Kazuya και ο Guile, και η οποία περιέχει έως και αποκλειστικούς προσκεκλημένους του PS3, όπως ο Cole MacGrath του inFAMOUS.
Doctor Who: The Eternity Clock
Ο Doctor Who, η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, παγκοσμίως, καταφτάνει φέτος στο PlayStation 3, για να σας παρασύρει σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Με ένα μυστηριώδες ον, τον Doctor, εχθρικούς εξωγήινους, τρομερές συνωμοσίες και ταξίδια στο χρόνο, ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί στον Doctor Who;
Ελέγξτε τον Timelord και την πανούργα σύντροφό του, την River Song, σε ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο, όπου οι πράξεις σας σε μια εποχή μπορούν να καθορίσουν τη ροή των γεγονότων σε μια άλλη εποχή...
Twisted Metal
Ακούτε το επιθετικό γρύλισμα των μηχανών; Είναι ο ήχος των συναρπαστικών αναμετρήσεων στις οποίες σας ρίχνει το Twisted Metal, που ετοιμάζεται να πατήσει τέρμα το γκάζι και να καταλάβει τον ελεύθερό σας χρόνο.
Βγείτε στους κακόφημους δρόμους για ένα τουρνουά ανάμεσα σε τέσσερεις συμμορίες παρανοϊκών κακοποιών και προκαλέστε το χάος οδηγώντας πάνω από μια ντουζίνα επικίνδυνα οχήματα. Είτε προτιμάτε ένα φορτηγάκι-παγωτατζίδικο που μετατρέπεται σε ρομπότ είτε την "άγρια" εμφάνιση μιας μοτοσυκλέτας, το Twisted Metal είναι έτοιμο να συνταράξει τον κόσμο σας.
BioShock Infinite
Μεταφερθείτε από τα σκοτεινά βάθη της θάλασσας πάνω από τα σύννεφα, στην ουράνια πόλη Columbia. Στο ρόλο του Booker DeWitt, πρώην πράκτορα της Pinkerton, αναλαμβάνετε μια τολμηρή αποστολή: πρέπει να σώσετε τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας που κινδυνεύει.
Θα μπορέσετε να χειριστείτε την πληθώρα των όπλων, τα γκάτζετ και τις δεξιότητες σε μια πόλη που κατακρημνίζεται από τον ουρανό;
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
Γίνετε άνθρωπος-όπλο, εκπαιδευμένος να σκοπεύει με απόλυτη ακρίβεια, σε ένα παιχνίδι τακτικής σκόπευσης, όπου η λάθος κίνηση μπορεί να σημάνει το χαμό σας. Ευτυχώς, έχετε στη διάθεσή σας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με οπτικό καμουφλάζ, τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη-στόχους και γυαλιά ακτινών Χ. Η ζωή ενός στρατιώτη του μέλλοντος είναι γεμάτη κινδύνους. Θα μπορέσετε άραγε να επιβιώσετε;
Max Payne 3
O Max επιστρέφει για να μοιραστεί τα προβλήματά του με τον υπόλοιπο κόσμο. Μεγαλύτερος και πιο κυνικός από ποτέ, ο πρώην νεοϋορκέζος ντετέκτιβ προσπαθεί να ξεμπλέξει από μια θανάσιμη προδοσία στους δρόμους του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία.
Με τη χαρακτηριστική ικανότητα Bullet Time κι ένα πλήθος όπλα, το Max Payne 3 υπόσχεται συναρπαστική δράση με καταιγισμό από σφαίρες, τέτοια που μόνο η Rockstar Games ξέρει να προσφέρει.
DUST 514
Μεγάλα όπλα, πανίσχυρα οχήματα, και άγριες χερσαίες μάχες είναι τα συστατικά της πολεμικής εμπειρίας που προσφέρει το DUST 514. Έως και 48 παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό διαδικτυακών μαχών που συνδυάζει τη στρατηγική με τη σκόπευση πρώτου προσώπου. Θα είστε άραγε ζωντανοί όταν καταλαγιάσει ο αχός της μάχης;
Starhawk
Πολεμήστε παντού και με όλους τους τρόπους: εκτός και εντός οχημάτων, αλλά και στον αέρα. Καλώς ήλθατε στο Starhawk, μια φρενήρη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας όπου έως και 32 παίκτες αναμετριούνται διαδικτυακά για να γίνουν κυρίαρχοι του παιχνιδιού.
Ζητούμενο δεν είναι απλώς να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας, αφού με το σύστημα Build and Battle, καλείστε να κατασκευάσετε οχυρά και οπλοστάσια κατά τη διάρκεια της μάχης, καθώς και να συγκεντρώσετε εξοπλισμό και οχήματα από αεροσκάφη. Πάρτε τα όπλα σας και πολεμήστε σε αυτό το νέο μέτωπο!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλους αυτούς τους τίτλους που θα σας συναρπάσουν στη διάρκεια του 2012, φροντίστε να επισκέπτεστε συχνά το PlayStation.Blog, στη διεύθυνση blog.eu.playstation.com καθώς και τη διεύθυνση eu.playstation.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου