Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Medal of Honor: Warfighter

ι. 


 










Έρχεται τον Οκτώβριο το 

Medal of Honor: Warfighter

Στην Game Developers Conference του Σαν Φρανσίσκο, ο Greg Goodrich, επικεφαλής παραγωγής της σειράς Medal of Honor, ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το νέο project της Danger Close Games, σε συνεργασία πάντα με την Electronic Arts.

Θα ονομάζεται Medal of Honor: Warfighter και δεν θα αφορά πλέον τις συρράξεις στο Αφγανιστάν αλλά έναν παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος θα συνδέεται με τρομοκρατικές απειλές. Θα κληθείτε, μεταξύ άλλων, να σώσετε ομήρους στις Φιλιππίνες, να εξολοθρεύσετε πειρατές σε ακτή της Σομαλίας κ.ο.κ. Κάθε αποστολή υπόσχεται ότι θα συνδέεται με πραγματικά γεγονότα

Όσο για το multiplayer mode, θα μπορείτε να επιλέξετε τον στρατιώτη σας από 10 διαφορετικές χώρες, όπως οι Βρετανοί SAS, οι Αυστραλοί SASR, οι Γερμανοί KSK και οι Πολωνοί GROM. Θα υπάρξει επίσης ένα νέο multiplayer mode, το Gladiator, για το οποίο όμως δεν αναφέρθηκαν επαρκείς πληροφορίες, πέρα απ' το ότι θα πρόκειται για μάχη "των καλών ενάντια στους κακούς".

Το Medal of Honor: Warfighter θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PC,PS3 και XBOX360. Πέρα απ' την απλή έκδοση, μία special edition θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία χωρίς επιπλέον κόστος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου