Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Sony: "Το PS4 πριν τους ανταγωνιστές"





   <---- Πιθανι εικονα του PS4


Η Sony δηλώνει ότι θέλει να κυκλοφορήσει το PS4 πριν απ' τις άλλες κονσόλες της γενιάς του. 


Ο Jim Ryan, πρόεδρος της Sony Europe, δήλωσε ότι "δεν θα ήταν επιθυμητό το PlayStation 4 να κυκλοφορήσει μετά από τους ανταγωνιστές του" (εννοώντας το Wii U και το νέο Xbox). Δεν θα ήθελε δηλαδή να επαναλάβει ότι έκανε και στην τρέχουσα γενιά.

Η παραπάνω δήλωση έγινε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της Sony σε event του PlayStation Vita στο Λονδίνο. Στα αντίπαλα στρατόπεδα, το Wii  U πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στα τέλη του 2012, ενώ στην Ε3 2012 η Microsoft αναμένεται να αποκαλύψει το νέο Xbox. Παράλληλα, οι προγραμματιστές εταιρείες είναι ήδη απασχολημένες στο να αναπτύσσουν games για τις δύο αυτές κονσόλες. Επομένως, ο διάδοχος του Playstation 3 θα πρέπει αργά ή γρήγορα να αποκαλυφθεί. 

Το PS4 βρίσκεται βέβαια σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, ενώ ο Ryan αμύνθηκε της στρατηγικής της Sony λέγοντας ότι "Το PS3  έχει ακόμη πολλά να δώσει". Ανέφερε επίσης το παράδειγμα του Playstation 2, το οποίο έχει πουλήσει 150 εκατομμύρια κονσόλες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήρθαν μετά την πτώση τιμής κάτω από τα 150 ευρώ.

Πάντως, η είδηση ότι η Guerilla Games δουλεύει για το KillZone 4, επιβεβαιώνεται από ολοένα και περισσότερα ξένα media

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου